Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola

Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola

3.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'asperges vertes
    400 g
  • d'eau
    500 g
  • de lait demi-écrémé
    400 g
  • de cannelle en poudre
    2 c. à café
  • noix de muscade fraîchement râpée
    1
  • de la fleur de sel
  • du poivre moulu
  • de polenta
    150 g
  • de mascarpone
    3 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    4 filets
  • de piment d'Espelette
    4 pincées
  • de bresaola
    16 tranches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 356 kcal / 1522 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 37 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων