Gnocchi di zucca gialla

Gnocchi di zucca gialla

3.2 112 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di polpa di zucca mantovana a fettine (2-3 mm)
  • 500 g di acqua
  • 2 pizzico di sale
  • 10 g di burro
  • 1 rametto di rosmarino lavato, asciugato e legato con spago da cucina
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 albumi
Terminare la preparazione
  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 5 fili di erba cipollina fresca
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino lavato, asciugato e legato con spago da cucina

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 444 kcal / 1858 kJ
Πρωτεΐνη 21.3 g
Λιπαρά 20.3 g
Υδατάνθρακες 47 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων