
Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄烤魚佐紅蘿蔔飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
金平鮋魚
-
金平鮋 ,切塊(約3塊)1600 克
-
櫻桃蕃茄 ,减半300 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒1 小撮
-
蒜頭2 粒
-
新鮮巴西利葉20 克
-
橄欖油100 克
-
胡椒粉1 小撮
-
檸檬汁40 克
紅蘿蔔飯
-
橄欖油20 克
-
紅蘿蔔 ,切塊 (2-3公分)150 克
-
新鮮巴西利葉10 克
-
蒜頭2 粒
-
洋蔥 ,切成楔形200 克
-
長梗米300 克
-
鹽1 茶匙
-
水580 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
584 kcal /
2442 kJ
Πρωτεΐνη
46 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
1171 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

TM6 「模」力全開
44 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν