Piperade basquaise au jambon cru

Piperade basquaise au jambon cru

4.4 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • oignons jaunes coupés en morceaux
    2
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • poivrons rouges et verts, épépinés et en lanières
    4
  • tomates fraîches, épépinées et coupées en morceaux
    4
  • d'herbes de Provence déshydratées ou de thym ou d'origan
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de jambon de Bayonne
    8 tranches
  • de persil frais pour le service
    brins
  • de pain complet pour le service
    tranches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 271 kcal / 1130 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων