Funghi portobello con chimichurri all'avocado

Funghi portobello con chimichurri all'avocado

3.7 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • funghi portobello freschi (circa 300 g), puliti, senza i gambi
    4
  • spicchi di aglio
    4
  • di aceto balsamico
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di cumino in polvere
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di paprika in polvere, affumicata
    1 cucchiaino
  • di sale + q.b.
    ½ cucchiaino
  • di salsa barbecue
    40 g
  • scalogno a metà
    1
  • di peperoncino rosso secco
    ¼ di cucchiaino
  • di coriandolo fresco le foglie lavate
    3 rametti
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 rametti
  • di succo di limone, spremuto fresco
    25 g
  • di origano secco
    ½ cucchiaino
  • di polpa di avocado a pezzi (1-2 cm)
    300 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 368.5 kcal / 1541.8 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 31.5 g
Υδατάνθρακες 21.5 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Νάτριο 489.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων