
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Macadamia cream
-
sourdough bread cut into pieces50 g
-
milk175 g
-
extra virgin olive oil35 g
-
macadamia nuts toasted150 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
apple cider vinegar50 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Spring vegetables
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh green peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly chopped2 sprigs
Crispy-skinned snapper
-
salted butter100 g
-
snapper fillets, skin on6
-
sea salt flakes to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil4 tbsp
-
lemon juice only1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
679.7 kcal /
2854.6 kJ
Πρωτεΐνη
31.9 g
Λιπαρά
53.8 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.9 g
Νάτριο
1510.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good Food Mark LaBrooy
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Prawn noodle curry
10 min
Steamed fish with green mash
50 min
Simple steamed salmon
30 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Chilli garlic prawns
10 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Pasta alla puttanesca
35 min