Vellutata di porri, funghi e pancetta

Vellutata di porri, funghi e pancetta

4.7 133 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 120 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di funghi champignon freschi a fette
    200 g di funghi porcini freschi, a fette
  • 400 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • pepe nero macinato a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 226.3 kcal / 946.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.1 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 10.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Νάτριο 548.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων