Risotto funghi e scamorza

Risotto funghi e scamorza

4.7 189 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 490 g di acqua
  • 200 g di funghi champignon freschi puliti e in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di cipolla
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
  • 40 g di vino bianco
  • 1 dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 10 g di burro
  • 60 g di scamorza a cubetti (1 cm)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 662.5 kcal / 2771 kJ
Πρωτεΐνη 22.2 g
Λιπαρά 33.2 g
Υδατάνθρακες 69.8 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 851.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων