
Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式涼拌文蛤
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
水400 克
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,已吐沙300 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)10 克
-
檸檬 ,取汁備用1 顆
-
魚露4 茶匙
-
泰式辣椒醬2 大匙
-
糖2 茶匙
-
黑麻油1 茶匙
-
新鮮香茅 ,取白色部分,切斜片25 克
-
洋蔥 ,切絲(詳見要訣)120 克
-
新鮮香菜葉 ,適量
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
105 kcal /
439.1 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
14.1 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
39.3 g
Νάτριο
943.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

夏日清爽大集合
13 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν