泰式涼拌文蛤

泰式涼拌文蛤

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 400 克
  • 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,已吐沙
    300 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
    10 克
  • 檸檬 ,取汁備用
    1 顆
  • 魚露
    4 茶匙
  • 泰式辣椒醬
    2 大匙
  • 2 茶匙
  • 黑麻油
    1 茶匙
  • 新鮮香茅 ,取白色部分,切斜片
    25 克
  • 洋蔥 ,切絲(詳見要訣)
    120 克
  • 新鮮香菜葉 ,適量

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 105 kcal / 439.1 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 2.7 g
Υδατάνθρακες 14.1 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 39.3 g
Νάτριο 943.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων