 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式涼拌文蛤
                
                Προετοιμασία 5 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          水400 克
- 
          新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 已吐沙300 克
- 
          蒜頭10 克
- 
          新鮮紅辣椒 切段(約2公分)10 克
- 
          檸檬 取汁備用1 顆
- 
          魚露4 茶匙
- 
          泰式辣椒醬2 大匙
- 
          糖2 茶匙
- 
          黑麻油1 茶匙
- 
          新鮮香茅 取白色部分,切斜片25 克
- 
          洋蔥 切絲(詳見要訣)120 克
- 
          新鮮香菜葉 適量
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        943.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        439.1 kJ  / 
                        105 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        39.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        夏日清爽大集合
                        13 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    