 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
泰式開胃海鮮
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          冰水1500 克
- 
          紫洋蔥 切絲½ 顆
- 
          水800 克
- 
          蝦仁 開背去腸泥15 - 20 隻
- 
          中卷 洗淨,去內臟,切圈2 隻
- 
          泰式酸辣醬70 克
- 
          魚露10 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          新鮮檸檬汁1 顆
- 
          新鮮香菜 取葉3 - 5 根
- 
          新鮮紅辣椒 依個人喜好調整2 - 3 根
- 
          李型番茄 對切或一開四100 克
- 
          芹菜 取莖,切段(約5公分)60 克
- 
          小黃瓜 洗淨,切絲70 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        415.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        426.3 kJ  / 
                        102 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        0.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        154.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        15.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        夏日清爽大集合
                        13 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                    