
Συσκευές & Αξεσουάρ
Purée z warzyw korzeniowych
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
500 g wody
-
200 g marchewki pokrojonej na 2-3 cm kawałki
-
500 g batatów pokrojonych na 2-3 cm kawałki
-
500 g ziemniaków pokrojonych na 2-3 cm kawałki
-
30 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do skropienia
-
1 łyżeczka soli
-
1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
2 - 3 szczypty rozmarynu, suszonego plus dodatkowa ilość do oprószenia
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
194 kcal /
811.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
34.5 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
464.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

JEDZ ROZSĄDNIE, DBAJ O SIEBIE
72 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKluski z czerstwych bułek
35 λεπτ.
Hummus z zielonego groszku
40 λεπτ.
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1ωρ.
Pikle z ogórków z koperkiem
15 λεπτ.
Sałatka z buraków z kozim serem i orzechami włoskimi (TM5)
15 λεπτ.
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7ωρ. 40 λεπτ.
Pieczona ryba w kurkumie z salsą pomidorową
30 λεπτ.
Pieczone gniecione ziemniaki z solą rozmarynową
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos duński
15 λεπτ.
Wegański sos „serowy”
20 λεπτ.
Pikle z łodyg jarmużu
24ωρ. 40 λεπτ.
Pieczone ziemniaki z rozmarynem i czosnkiem
1ωρ. 10 λεπτ.