Pasta zucca e cavolo riccio

Pasta zucca e cavolo riccio

4.6 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    1200 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di polpa di zucca trombetta a pezzi (2-3 cm)
    400 g
  • di cavolo riccio a listarelle (1 cm)
    2 foglie
  • di pasta secca corta formato a piacere
    320 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di foglie di salvia fresca lavate
    10 g
  • di cipolla a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva + 1 cucchiaio
    30 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    60 g
  • di pepe nero macinato
    2 - 4 pizzichi
  • di pinoli, tostati
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 610.1 kcal / 2552.6 kJ
Πρωτεΐνη 19.9 g
Λιπαρά 24.3 g
Υδατάνθρακες 82.2 g
Φυτικές ίνες 8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 858.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων