Risotto zucca e salsiccia

Risotto zucca e salsiccia

4.6 590 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolla in quarti
    30 g
  • di zucca la polpa a dadini (2 cm)
    180 g
  • di salsiccia spellata e a pezzi (1-2 cm)
    100 g
  • di riso per risotto (Carnaroli 17 minuti circa)
    160 g
  • di acqua
    350 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • di burro
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    2 cucchiai

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 680 kcal / 2845 kJ
Πρωτεΐνη 17.7 g
Λιπαρά 39.1 g
Υδατάνθρακες 68.8 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.5 g
Νάτριο 1111.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων