Ψητή χοιρινή πορτσέτα με αχλάδια και κρεμμύδια

Ψητή χοιρινή πορτσέτα με αχλάδια και κρεμμύδια

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 12ωρ.
16 μερίδες

Υλικά

  • ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το λάδωμα
    10 γρ.
  • φρέσκο μαϊντανό μόνο τα φύλλα
    5 γρ.
  • φρέσκο σχοινόπρασο χοντροκομμένο
    5 γρ.
  • φασκόμηλο, φρέσκο μόνο τα φύλλα
    5 γρ.
  • φρέσκο θυμάρι μόνο τα φύλλα
    5 γρ.
  • φρέσκο δενδρολίβανο μόνο τις βελόνες
    5 γρ.
  • μουστάρδα
    1 κ.σ.
  • σκελίδες σκόρδο
    3
  • σπόρους μάραθου, αποξηραμένους
    1 κ.γλ.
  • αχλάδια καθαρισμένα, κομμένα στα 4
    500 γρ.
  • κρεμμύδια κομμένα στα 4
    200 γρ.
  • χοιρινή πανσέτα χωρίς κόκκαλα, με δέρμα
    2000 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι και επιπλέον για το πασπάλισμα
    2 κ.γλ.
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    2 ½ κ.γλ.
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φινόκιο κομμένα στα 4
    2

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Νάτριο 303.7 mg
Πρωτεΐνη 12.9 g
Θερμίδες 2963.8 kJ / 708.4 kcal
Λιπαρά 67.3 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.4 g
Υδατάνθρακες 13.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων