
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒冬菇珍珠鮑
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
蔥 (約50克),切段5 根
-
薑 (約15克)10 片
-
蒜頭5 粒
-
水500 克
-
醬油40 克
-
冰糖40 克
-
紹興酒1 大匙
-
冬菇 (大花菇),浸泡2小時10 朵
-
蠔油2 大匙
-
帶殼九孔鮑 (珍珠鮑),去殼去腸洗淨30 隻
-
水500 克
-
青江菜 ,洗淨對切6 顆
-
油1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1225.1 kcal /
5121 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
125.2 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Νάτριο
1014.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

點一桌年夜飯
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν