紅燒冬菇珍珠鮑

紅燒冬菇珍珠鮑

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • (約50克),切段
    5 根
  • (約15克)
    10 片
  • 蒜頭
    5 粒
  • 500 克
    500 克 雞高湯
  • 醬油
    40 克
  • 冰糖
    40 克
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 冬菇 (大花菇),浸泡2小時
    10 朵
  • 蠔油
    2 大匙
  • 帶殼九孔鮑 (珍珠鮑),去殼去腸洗淨
    30 隻
  • 500 克
  • 青江菜 ,洗淨對切
    6 顆
  • 1 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 1225.1 kcal / 5121 kJ
Πρωτεΐνη 8.1 g
Λιπαρά 125.2 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.9 g
Νάτριο 1014.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων