Crema di castagne con finferli e speck

Crema di castagne con finferli e speck

4.5 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 150 g di porro la parte bianca (3 cm)
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 1 foglia foglia di alloro fresca lavata
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 3 foglie di salvia fresca lavate
  • 300 g di patate pelate e a pezzi (3 cm)
  • 400 g di castagne cotte e pelate (peso netto)
  • 900 g di brodo vegetale
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di funghi finferli freschi
  • 70 g di speck a listarelle
  • 5 - 6 fili di erba cipollina fresca tritata, per guarnire

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 368.8 kcal / 1543.3 kJ
Πρωτεΐνη 13.1 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 42.5 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 318.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων