Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli

Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli

4.4 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di pecorino a pezzi
    60 g
  • di acqua
    500 g
  • di cavoletti di Bruxelles puliti e a metà
    250 g
  • di pasta corta a piacere
    320 g
  • di cipolla dorata a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio schiacciato
    1
  • di pinoli, tostati
    80 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 556.5 kcal / 2328 kJ
Πρωτεΐνη 21.8 g
Λιπαρά 23.8 g
Υδατάνθρακες 67.9 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.4 g
Νάτριο 278.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων