蒜味蒸鱸魚

蒜味蒸鱸魚

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1 根
  • 切段(約1公分)
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 紹興酒
    10 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    610 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 88 kcal / 368 kJ
Πρωτεΐνη 13.2 g
Λιπαρά 1.525 g
Υδατάνθρακες 4.1 g
Φυτικές ίνες 0.675 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων