
Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜味蒸鱸魚
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀400 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 根
-
蔥 切段(約1公分)20 克
-
蒜頭30 克
-
醬油30 克
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
紹興酒10 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)610 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
88 kcal /
368 kJ
Πρωτεΐνη
13.2 g
Λιπαρά
1.525 g
Υδατάνθρακες
4.1 g
Φυτικές ίνες
0.675 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν