Crêpes radicchio e Taleggio

Crêpes radicchio e Taleggio

4.5 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porzioni

Υλικά

  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Crêpes
  • 50 g di burro
  • 600 g di latte
  • 250 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
Besciamella al Taleggio
  • 500 g di latte intero
  • 40 g di burro a pezzi
  • 40 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (προαιρετικό πεδίο)
  • 80 g di Taleggio a pezzi
Ripieno di radicchio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 400 g radicchio rosso a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 70 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di curcuma in polvere
  • 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 875.1 mg
Πρωτεΐνη 27.4 g
Θερμίδες 2658.9 kJ / 635.5 kcal
Λιπαρά 40 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.7 g
Υδατάνθρακες 44.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων