
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sichuan spaghetti
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
spring onions roughly chopped40 g
-
fresh ginger root sliced (2 mm)15 g
-
garlic cloves1 ½
-
carrots cut in pieces60 g
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
oil20 g
-
beef mince200 g
-
fermented soybeans (προαιρετικό πεδίο)1 tbsp
-
ground Sichuan pepper½ - 1 tsp
-
light soy sauce25 g
-
Shaoxing rice wine15 g
-
canned tomatoes400 g
-
chicken stock paste½ - ¾ tsp
-
Chinese chilli oil, with fried chilli plus extra for drizzling20 - 25 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tahini20 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
spaghetti pasta160 g
-
water for cooking pasta
-
baking soda½ tsp
-
peanuts, roasted, unsalted to garnish
-
spring onions sliced (1 mm), for garnishing
-
sesame oil, toasted for drizzling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
828.9 kcal /
3468.1 kJ
Πρωτεΐνη
33.6 g
Λιπαρά
40.2 g
Υδατάνθρακες
83.3 g
Φυτικές ίνες
10 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Νάτριο
1718.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fusion Kitchen
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Penne with mussels
1ωρ. 5 λεπτ.
Miso carbonara udon
25 λεπτ.
Kimchi risotto
25 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1ωρ.
Sushi donuts
50 λεπτ.
Vegetable paella
40 λεπτ.
Risotto with Parmesan cheese
30 λεπτ.
Pasta salad with trout and vegetables
45 λεπτ.
Tagliatelle with porcini mushrooms
1ωρ.