
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sichuan spaghetti
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
spring onions roughly chopped40 g
-
fresh ginger root sliced (2 mm)15 g
-
garlic cloves1 ½
-
carrots cut in pieces60 g
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
oil20 g
-
beef mince200 g
-
fermented soybeans (προαιρετικό πεδίο)1 tbsp
-
ground Sichuan pepper½ - 1 tsp
-
light soy sauce25 g
-
Shaoxing rice wine15 g
-
canned tomatoes400 g
-
chicken stock paste½ - ¾ tsp
-
Chinese chilli oil, with fried chilli plus extra for drizzling20 - 25 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tahini20 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
spaghetti pasta160 g
-
water for cooking pasta
-
baking soda½ tsp
-
peanuts, roasted, unsalted to garnish
-
spring onions sliced (1 mm), for garnishing
-
sesame oil, toasted for drizzling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
828.9 kcal /
3468.1 kJ
Πρωτεΐνη
33.6 g
Λιπαρά
40.2 g
Υδατάνθρακες
83.3 g
Φυτικές ίνες
10 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Νάτριο
1718.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fusion Kitchen
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan cheese
30min
Lasagne bolognese
2h 30min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Penne with mussels
1h 5min
Miso carbonara udon
25min
Kimchi risotto
25min
Gochujang seafood risotto
1h
Pasta with lentils and sausage
Ninguna valoración
Sushi donuts
50min