
Συσκευές & Αξεσουάρ
檸檬義式鍋-淡菜扇貝佐檸檬奶油+黑胡椒檸檬鮮蝦+瑤柱玉米蛋白粥
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
檸檬1 顆
-
珍珠干貝30 克
-
水1500 克
-
生白蝦500 克
-
黑胡椒粗粒 ,少許
-
淡菜 ,半殼,洗淨600 克
-
中卷 ,洗淨切圈1 隻
-
干貝 ,去殼4 個
-
無鹽奶油30 克
-
米120 克
-
鹽½ 茶匙
-
玉米粒100 克
-
蛋白1 顆
-
鹽少許
-
巴西利 ,切碎少許
-
黑胡椒粉少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
517.5 kcal /
2163.1 kJ
Πρωτεΐνη
61.6 g
Λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
41.9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
470.1 g
Νάτριο
2429.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

在家自煮-快樂全家餐
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

蒸鮮海鮮火鍋‧粥
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν