天使紅鍋-天使蝦剁椒魚下巴+花蟹鮑魚+番茄芹菜粥

天使紅鍋-天使蝦剁椒魚下巴+花蟹鮑魚+番茄芹菜粥

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 (約20克),切片
    3 - 4 根
  • 青蔥 ,切蔥白段和青蔥花
    3 支
  • 20 克
  • 番茄 ,切塊
    3 顆
  • 洋蔥 ,切塊
    100 克
  • 1300 克
  • 花蟹 (約300克大小),刷洗乾淨
    1 隻
  • 帶殼鮑魚 ,洗淨
    6 - 8 個
  • ,切片
    5 克
  • 米酒 ,適量
  • 天使紅蝦 ,洗淨
    10 隻
  • 海鱸魚下巴 ,視大小決定數量
    1 - 2 片
  • 黑胡椒粗粒 ,適量
  • 高湯塊
    1 塊
  • ,洗淨瀝乾
    120 克
  • 罐頭番茄
    300 克
  • 番茄醬
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 芹菜 ,切末
    20 克

Διατροφή ανά 4 人份

Θερμίδες 2063.8 kcal / 8626.9 kJ
Πρωτεΐνη 195.8 g
Λιπαρά 74.3 g
Υδατάνθρακες 167.4 g
Φυτικές ίνες 8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1181.9 g
Νάτριο 3398.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων