
Συσκευές & Αξεσουάρ
天使紅鍋-天使蝦剁椒魚下巴+花蟹鮑魚+番茄芹菜粥
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 (約20克),切片3 - 4 根
-
青蔥 ,切蔥白段和青蔥花3 支
-
油20 克
-
番茄 ,切塊3 顆
-
洋蔥 ,切塊100 克
-
水1300 克
-
花蟹 (約300克大小),刷洗乾淨1 隻
-
帶殼鮑魚 ,洗淨6 - 8 個
-
薑 ,切片5 克
-
米酒 ,適量
-
天使紅蝦 ,洗淨10 隻
-
海鱸魚下巴 ,視大小決定數量1 - 2 片
-
黑胡椒粗粒 ,適量
-
高湯塊1 塊
-
米 ,洗淨瀝乾120 克
-
罐頭番茄300 克
-
番茄醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
芹菜 ,切末20 克
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
2063.8 kcal /
8626.9 kJ
Πρωτεΐνη
195.8 g
Λιπαρά
74.3 g
Υδατάνθρακες
167.4 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1181.9 g
Νάτριο
3398.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

在家自煮-快樂全家餐
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

蒸鮮海鮮火鍋‧粥
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν