
Συσκευές & Αξεσουάρ
客家紅糟蒸魚片
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份
Υλικά
-
紅鯛魚片 (約400克),洗淨,切塊2 片
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
太白粉1 小撮
-
香油2 茶匙
-
蒜頭5 粒
-
新鮮紅辣椒 切段½ 根
-
薑10 克
-
紅糟醬1 大匙
-
水 (含料理和蒸煮用水)530 克
-
鴻喜菇 (約50克),切小丁½ 包
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
95 kcal /
399 kJ
Πρωτεΐνη
6.2 g
Λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
1.6 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν