客家腐乳醬蒸魚片

客家腐乳醬蒸魚片

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 鱸魚 (約400克),只取魚身,切片
    1 隻
  • 蒜頭
    2 粒
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切丁
    5 克
  • 切絲
    1 根
  • 豆腐乳 (約20克)
    2 塊
  • 1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 600 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 173 kcal / 726 kJ
Πρωτεΐνη 22.8 g
Λιπαρά 5.6 g
Υδατάνθρακες 3.9 g
Φυτικές ίνες 0.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων