
Συσκευές & Αξεσουάρ
客家腐乳醬蒸魚片
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
鱸魚 (約400克),只取魚身,切片1 隻
-
蒜頭2 粒
-
薑10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切丁5 克
-
蔥 切絲1 根
-
豆腐乳 (約20克)2 塊
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水600 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
173 kcal /
726 kJ
Πρωτεΐνη
22.8 g
Λιπαρά
5.6 g
Υδατάνθρακες
3.9 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν