Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)

Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)

3.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Mushroom Dashi Broth
  • fresh Swiss brown mushrooms
    450 g
  • water
    1420 g
  • kombu
    30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh shiitake mushrooms trimmed
    450 g
  • cinnamon quills toasted (see Tips)
    2 ½
  • tamari
    60 g
  • flaked coconut toasted
    85 g
Dumpling Filling
  • japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
    500 g
  • water
    1250 g
  • rice wine vinegar
    15 g
  • coconut oil
    15 g
  • tamari
    30 g
  • fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
    1 ½ tsp
  • agave syrup (optional)
    15 g
  • round wonton wrappers
    20
  • micro herb or edible flowers

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 263.9 kcal / 1104.3 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 36.6 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 979.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων