
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
263.9 kcal /
1104.3 kJ
Πρωτεΐνη
10.9 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
36.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Νάτριο
979.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRibollita
50 λεπτ.
Steamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1ωρ. 45 λεπτ.
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4ωρ. 15 λεπτ.
Pea and mint soup
20 λεπτ.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Prawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Green goodness soup
10 λεπτ.