
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta with mediterranean vegetables
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Polenta
-
eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)1
-
sea salt to sprinkle and season
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)2
-
extra virgin olive oil plus an extra 4 tbsp to fry25 g
-
salted butter20 g
-
polenta200 g
-
garlic cloves2
-
medium onion cut into quarters1
-
capsicum yellow or orange, cut into strips (5 mm)200 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
tomatoes ripe but firm, cut into slices3 - 4
-
ground black pepper to season
-
cream cheese cut into small pieces250 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
389.2 kcal /
1628.4 kJ
Πρωτεΐνη
10.9 g
Λιπαρά
27.1 g
Υδατάνθρακες
32.2 g
Φυτικές ίνες
10.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Νάτριο
335.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Comfort food in cast iron
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Cauliflower hummus with green vegetables
1ωρ.
Spicy cauliflower soup
20 λεπτ.
Pierogi (Cheese dumplings)
1ωρ. 30 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
High Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 λεπτ.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 λεπτ.
Pumpkin tart
2ωρ. 15 λεπτ.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 λεπτ.