
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta with mediterranean vegetables
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Polenta
-
eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)1
-
sea salt to sprinkle and season
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)2
-
extra virgin olive oil plus an extra 4 tbsp to fry25 g
-
salted butter20 g
-
polenta200 g
-
garlic cloves2
-
medium onion cut into quarters1
-
capsicum yellow or orange, cut into strips (5 mm)200 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
tomatoes ripe but firm, cut into slices3 - 4
-
ground black pepper to season
-
cream cheese cut into small pieces250 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
335.6 mg
Πρωτεΐνη
10.9 g
Θερμίδες
1628.4 kJ /
389.2 kcal
Λιπαρά
27.1 g
Φυτικές ίνες
10.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Υδατάνθρακες
32.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Comfort food in cast iron
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower gratin
1ωρ.
Eggs with coconut curry sauce
30 λεπτ.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 λεπτ.
Hearty lentil chilli
50 λεπτ.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 λεπτ.
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Leek quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.