Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli

Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli

4.0 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliolini
  • di farina tipo 00
    200 g
  • uova
    2
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
Preparazione
  • uova fredde di frigorifero
    2
  • di acqua
    1000 g
Crema di carciofi
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di cipolla bianca a pezzi
    50 g
  • di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di cuori di carciofo
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di mascarpone
    100 g
  • di bottarga in polvere
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 574.8 kcal / 2404.8 kJ
Πρωτεΐνη 26.2 g
Λιπαρά 34.7 g
Υδατάνθρακες 42.1 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.7 g
Νάτριο 572.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων