Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli

Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli

4.0 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliolini
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 1 bustina di zafferano in polvere
Preparazione
  • 2 uova fredde di frigorifero
  • 1000 g di acqua
Crema di carciofi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla bianca a pezzi
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di cuori di carciofo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 100 g di mascarpone
  • 1 cucchiaio di bottarga in polvere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 574.8 kcal / 2404.8 kJ
Πρωτεΐνη 26.2 g
Λιπαρά 34.7 g
Υδατάνθρακες 42.1 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.7 g
Νάτριο 572.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων