Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)

Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pasta di grano saraceno
  • di farina di grano saraceno
    350 g
  • di acqua calda (non bollente)
    200 - 250 g
  • di gomma xantana
    1 g
  • di sale
    ¼ cucchiaino
Ragù di verdure
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolla a fette sottili
    50 g
  • di gambo di sedano a dadini (2 cm)
    50 g
  • di carota a dadini (2 cm)
    50 g
  • di zucchina a dadini (2 cm)
    50 g
  • di salsa di pomodoro
    400 g
  • di acqua
    100 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di lenticchie in scatola, sgocciolate
    200 g
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di basilico fresco + q.b.
    5 foglie

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 416 kcal / 1739 kJ
Πρωτεΐνη 15.8 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 71.8 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 867.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων