Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)

Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)

2.5 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Gnocchi di ceci
  • di ceci lessati
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di sale
    1 cucchiaio raso
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di farina di ceci + q.b.
    120 g
Sugo di cicoria
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di cipolla
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • peperoncino piccante fresco
    ½
  • acciughe sott'olio (opzionale)
    1 - 2
  • di cicoria lavata e asciugata, a pezzetti (peso netto)
    400 g
  • di acqua
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 533.8 kcal / 2233.8 kJ
Πρωτεΐνη 24.4 g
Λιπαρά 34.4 g
Υδατάνθρακες 33.8 g
Φυτικές ίνες 11.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Νάτριο 2022.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων