Risotto alla sogliola e limone

Risotto alla sogliola e limone

4.4 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    4 - 5
  • di scorza di limone preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
    10 g
  • di burro
    65 g
  • di filetti di sogliola a pezzetti, (senza pelle e senza lische)
    200 g
  • di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
    50 g
  • scalogno a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio
  • di sale (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 492 kcal / 2058 kJ
Πρωτεΐνη 14.6 g
Λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 66.1 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.9 g
Νάτριο 264.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων