Torta di bietole e pecorino in padella

Torta di bietole e pecorino in padella

4.7 101 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 fette

Υλικά

Impasto
  • 250 g di farina tipo 0
  • 100 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di aceto bianco
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 60 g di pecorino a pezzi
  • 100 g di cipollotto compresa la parte verde, a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di bietole lessate e strizzate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Νάτριο 391.9 mg
Πρωτεΐνη 5.5 g
Θερμίδες 746.2 kJ / 178.3 kcal
Λιπαρά 8.3 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 21.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων