Soufflé épinards-jambon

Soufflé épinards-jambon

4.6 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 160 g de gruyère coupé en morceaux
  • 300 g d'épinards surgelés
  • 30 g de fécule de pomme de terre
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 80 g de jaune d'œuf
  • 3 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 120 g de blanc d'œuf
  • 2 tranches de jambon serrano
  • 6 tomates cerise

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 211.3 kcal / 880.3 kJ
Πρωτεΐνη 14.7 g
Λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 6.7 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.7 g
Νάτριο 717.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων