
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide fish with lemon and herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
7.6 mg
Πρωτεΐνη
1.6 g
Θερμίδες
301.9 kJ /
72.2 kcal
Λιπαρά
6.8 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Salmon rice bowl (gut health)
45 λεπτ.
Not quite nasi goreng
45 λεπτ.
Pasta with tuna
30 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Gruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.