
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide fish with lemon and herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
72.2 kcal /
301.9 kJ
Πρωτεΐνη
1.6 g
Λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
7.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Prawn noodle curry
10 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Simple steamed salmon
30 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Chilli garlic prawns
10 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min