Risotto zafferano e speck

Risotto zafferano e speck

4.7 254 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    70 g
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di speck Alto Adige IGP a listarelle
    100 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di acqua calda (non bollente)
    750 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino colmo
  • di zafferano
    1 bustina
  • di burro
    20 g
  • sale q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 532.5 kcal / 2227.5 kJ
Πρωτεΐνη 19.1 g
Λιπαρά 22.6 g
Υδατάνθρακες 67.7 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 509.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων