
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
salt-reduced soy sauce gluten free60 g
-
honey90 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lime juice10 g
-
fresh boneless salmon fillets500 g
-
doongara rice brown (see Tips)65 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans200 g
-
continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion/green onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
510 kcal /
2130 kJ
Πρωτεΐνη
37.8 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
640 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Prawn noodle curry
10 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Quick prawn stir-fry
20 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.