
Συσκευές & Αξεσουάρ
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
salt-reduced soy sauce gluten free60 g
-
honey90 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lime juice10 g
-
fresh boneless salmon fillets500 g
-
doongara rice brown (see Tips)65 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans200 g
-
continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion/green onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
510 kcal /
2130 kJ
Πρωτεΐνη
37.8 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
640 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with tomato and Indian spices
40 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon with yoghurt dressing
55 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
Καμία βαθμολογία
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.