雪菜魚片

雪菜魚片

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 雪菜 洗淨,切段(約3公分)
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 去籽,切段
    ½ 根
  • 1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 紅鯛魚片 切塊(約3公分)
    300 克
    300 克 魴魚, 切塊(約3公分)
  • 蔥 (προαιρετικό πεδίο) 切絲
    20 克
  • 500 克
  • 香油
    ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 120 kcal / 504 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 5.3 g
Υδατάνθρακες 5.3 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων