Zuppa di lenticchie e funghi

Zuppa di lenticchie e funghi

4.2 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchi di aglio
    2
  • peperoncino rosso senza semi, a pezzi
    1
  • di cipolla a metà
    60 g
  • di acqua
    830 g
  • di funghi freschi in quarti o a fette
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di lenticchie rosse secche
    250 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • di curry in polvere
    1 cucchiaino
  • di pepe di Cayenna macinato
    2 pizzichi
  • di sale
    ¼ - ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    ¼ cucchiaino
  • di panna (30-40% di grassi)
    200 g
  • prezzemolo fresco q.b. per guarnire
  • pane q.b. per servire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 469.8 kcal / 1965.7 kJ
Πρωτεΐνη 19.4 g
Λιπαρά 24.6 g
Υδατάνθρακες 47.2 g
Φυτικές ίνες 8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.1 g
Νάτριο 264.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων