
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸圓鱈佐甜菜泥
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
鱈魚片 (約2片)360 克
-
鹽2 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
白酒1 茶匙
-
蒜頭1 粒
-
新鮮九層塔 只取葉子20 克
-
特級初榨橄欖油75 克
-
甜菜根 去皮、切塊(約3公分)500 克
-
水175 克
-
山蘿蔔葉 (προαιρετικό πεδίο) 少許,裝飾用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
585 kcal /
2448 kJ
Πρωτεΐνη
26 g
Λιπαρά
51 g
Υδατάνθρακες
9.3 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν