
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸菜魚
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮鱸魚片300 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
米酒20 克
-
蔥1 支
-
香油15 克
-
薑 ,切絲6 克
-
酸菜 ,切薄片150 克
-
乾辣椒6 克
-
水800 克
-
玉米粉1 大匙
-
香油½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
花椒油 ,市售或自製2 茶匙
-
新鮮豆芽150 克
-
寬冬粉 ,泡水瀝乾
-
白芝麻 (προαιρετικό πεδίο) ,少許
-
乾辣椒 ,切段5 克
-
花椒油 ,市售或自製20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
128.9 kcal /
539.4 kJ
Πρωτεΐνη
12.3 g
Λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
6.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
633.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

火鍋TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν