Risotto pere, Gorgonzola e noci

Risotto pere, Gorgonzola e noci

4.3 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 14-16 minuti)
    480 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di acqua
    900 - 950 g
  • di dado per brodo vegetale
    10 g
  • di pere sbucciate e a dadini (1 cm)
    300 g
  • di Gorgonzola dolce a pezzi piccoli
    200 g
  • di gherigli di noci a pezzi
    70 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di sale (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 595 kcal / 2489.3 kJ
Πρωτεΐνη 13.3 g
Λιπαρά 29.5 g
Υδατάνθρακες 70.6 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.7 g
Νάτριο 282.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων