Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola

Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola

4.8 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 50 g di anacardi non salati
  • 5 g di sale + q.b.
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 350 g di pasta secca corta tipo farfalle
  • 150 g di pomodori datterino o Piccadilly a tocchetti
  • 100 g di bresaola a listarelle
  • 50 g di olive nere denocciolate a rondelle
  • 125 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata, a cubetti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 774.8 kcal / 3241 kJ
Πρωτεΐνη 30.9 g
Λιπαρά 41.1 g
Υδατάνθρακες 74.9 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.1 g
Νάτριο 947 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων