Pieczona ryba masala

Pieczona ryba masala

4.2 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ryby, całe, oczyszczone bez łusek (ok. 400 g każda), np. karmazyny, dorady, pstrągi
    2
  • limonka
    1
  • sól do oprószenia
  • nasion kminu rzymskiego
    2 łyżeczki
  • ziaren pieprzu czarnego
    ½ łyżeczki
  • papryczek chili, suszonych
    5
  • cebuli przekrojonej na pół
    50 g
  • pasty imbirowo-czosnkowej (patrz wskazówka)
    3 łyżeczki
  • kurkumy, suszonej, mielonej
    ½ łyżeczki
  • oleju rzepakowego
    30 g
  • liście kolendry, świeże do dekoracji
    tajska bazylia, świeża, tylko liście, do dekoracji
  • czerwona cebula pokrojona w krążki, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 297.5 kcal / 1249.8 kJ
Πρωτεΐνη 40.4 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 3.6 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.3 g
Νάτριο 1218 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων