Kotlety (croquetas) z dorsza i ziemniaków

Kotlety (croquetas) z dorsza i ziemniaków

4.7 956 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porcje

Υλικά

  • 500 g wody
  • 250 g ziemniaków, mączystych pokrojonych na 2 cm kawałki
  • 15 - 20 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 1 ząbek czosnku
  • 300 g fileta z dorsza, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 50 g bułki tartej plus 1-2 łyżki (opcjonalnie), plus dodatkowa ilość do panierowania
  • 20 g suszonych pomidorów, w oleju odsączonych
  • 1 jajko
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
  • 1 łyżeczka soli
  • olej rzepakowy ilość do smażenia

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 305.8 kcal / 1280.1 kJ
Πρωτεΐνη 18.8 g
Λιπαρά 12.8 g
Υδατάνθρακες 30.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων