
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese sizzling hotplate tofu
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried shiitake mushrooms sliced10 g
-
hot water to cover
-
beef partially frozen, cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/green onions cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)2
-
Chinese cooking wine10 g
-
soy sauce20 g
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
vegetable oil plus an extra 4 tablespoons for frying20 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
cornflour20 g
-
dark soy sauce5 g
-
caster sugar5 g
-
oyster sauce20 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
Japanese egg tofu cut into pieces (1.5 cm - see Tips)260 g
-
eggs beaten2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
347.9 kcal /
1455.4 kJ
Πρωτεΐνη
16.2 g
Λιπαρά
27.7 g
Υδατάνθρακες
10.1 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Νάτριο
557.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30 λεπτ.
Cheat's chicken shoyu ramen
40 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1ωρ.
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2ωρ. 25 λεπτ.
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1ωρ. 10 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart
2ωρ. 25 λεπτ.
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1ωρ. 50 λεπτ.