
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese sizzling hotplate tofu
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried shiitake mushrooms sliced10 g
-
hot water to cover
-
beef partially frozen, cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/green onions cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)2
-
Chinese cooking wine10 g
-
soy sauce20 g
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
vegetable oil plus an extra 4 tablespoons for frying20 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
cornflour20 g
-
dark soy sauce5 g
-
caster sugar5 g
-
oyster sauce20 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
Japanese egg tofu cut into pieces (1.5 cm - see Tips)260 g
-
eggs beaten2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
347.9 kcal /
1455.4 kJ
Πρωτεΐνη
16.2 g
Λιπαρά
27.7 g
Υδατάνθρακες
10.1 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Νάτριο
557.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh Protein Egg Bake
20 λεπτ.
Sweet potato quiche with prosciutto
1ωρ. 15 λεπτ.
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Garaetteok (Korean rice cake)
25ωρ. 45 λεπτ.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 λεπτ.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1ωρ.
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 λεπτ.
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 λεπτ.
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1ωρ. 20 λεπτ.