Lasagna radicchio e salsiccia

Lasagna radicchio e salsiccia

4.1 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta fresca al vino
  • 400 g di semola di grano duro + q.b.
  • 4 tuorli
  • 160 g di vino rosso
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 100 g di cipolla a listarelle
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • 100 g di vino rosso
  • 500 g di salsiccia fresca a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
Besciamella
  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di burro
  • 1000 g di latte
  • 80 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale + q.b.
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 3 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1479.1 mg
Πρωτεΐνη 27.9 g
Θερμίδες 2883.3 kJ / 689.1 kcal
Λιπαρά 40.7 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.3 g
Υδατάνθρακες 49.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων