
Συσκευές & Αξεσουάρ
西班牙海味
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
魚高湯900 克
-
蒜頭1 顆
-
特級初榨橄欖油100 克
-
番茄 切塊3 顆
-
青椒 切塊60 克
-
紅甜椒 切塊30 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
魚肉片 切塊(約5公分)400 克
-
生白蝦 去腸泥,蝦頭蝦殼另外分開備用200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨400 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
白酒100 克
-
海鮮高湯塊(0.5L 的份量)1 塊
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
新鮮平葉巴西利 (προαιρετικό πεδίο) 裝飾用20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
552 kcal /
1061 kJ
Πρωτεΐνη
41.3 g
Λιπαρά
31.5 g
Υδατάνθρακες
21.3 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Jorge熱情西班牙
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν