
Συσκευές & Αξεσουάρ
比目魚佐香草奶油
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
草蝦 去腸泥200 克
-
橄欖油60 克
-
白酒150 克
-
奶油20 克
-
洋蔥 切塊(5公分)150 克
-
新鮮茵陳蒿1 茶匙
-
蛤蜊高湯塊1 塊
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
比目魚片800 克
-
鹽½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
628 kcal /
2627 kJ
Πρωτεΐνη
59.6 g
Λιπαρά
33.3 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Jorge熱情西班牙
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν