Tortellini in brodo vegetariani

Tortellini in brodo vegetariani

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di formaggio di capra tipo caprino
    200 g
  • di erbe aromatiche miste secche
    1 cucchiaino raso
  • di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • uovo
    1
  • di noce moscata in polvere
    2 pizzichi
  • di sale
    1 cucchiaino
Pasta
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di semola rimacinata di grano duro
    100 g
  • uova
    4
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di brodo vegetale
    2000 - 3000 g
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 345 kcal / 1444 kJ
Πρωτεΐνη 18.9 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 40.6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων