Tortellini in brodo vegetariani

Tortellini in brodo vegetariani

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di formaggio di capra tipo caprino
  • 1 cucchiaino raso di erbe aromatiche miste secche
  • 100 g di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
  • 1 uovo
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
Pasta
  • 300 g di farina tipo 00
  • 100 g di semola rimacinata di grano duro
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 2000 - 3000 g di brodo vegetale
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 345 kcal / 1444 kJ
Πρωτεΐνη 18.9 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 40.6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων