
Συσκευές & Αξεσουάρ
破布子蒸鱈魚
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鱈魚肉片250 克
-
米酒1 大匙
-
鹽1 小撮
-
蒜頭 切片3 粒
-
薄鹽醬油1 茶匙
-
破布子 含湯汁2 大匙
-
水600 克
-
蔥 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切絲5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
129 kcal /
539 kJ
Πρωτεΐνη
9.543 g
Λιπαρά
7.501 g
Υδατάνθρακες
3.626 g
Φυτικές ίνες
0.134 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一級棒海鮮料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν