
Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜蓉蝦
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
生明蝦 去鬚腳、腸泥,背部劃刀6 隻
-
米酒10 克
-
薑 切片、切塊各半30 克
-
蒜頭30 克
-
水500 克
-
青蔥 ,切蔥花10 克
-
新鮮紅辣椒 切小段½ 根.
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
243 kcal /
1018 kJ
Πρωτεΐνη
44.63 g
Λιπαρά
1.47 g
Υδατάνθρακες
4.43 g
Φυτικές ίνες
0.92 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一級棒海鮮料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν